"Sjølyst" og "Kjølbua"

"Sjølyst"er en større hytte med anneks som ligger ved sjøen Storhovden i et setermiljø på vestsiden av Glomma. 9 sengeplasser

"Kjølbua" er en mindre jaktbu som ligger i kjølskogen på toppen av Åsen mellom Renaelva og Glomma. Her er man for seg selv! 6 sengeplasser.

Sjølyst.
I vakre omgivelser på setervoll ned til Storhovden sjø på grensen til Hemmeldalen Naturreservat, ligger "Sjølyst" med 3 soverom (6 sengeplasser) og anneks med 3 sengeplasser. Rett utenfor døren er det fiskevann, jaktterreng (rein, rype) og et fantastisk turterreng, sommer som vinter. Oppkjørte skiløyper. På sommerstid drives seterdrift på nabosetra.
1.500 for weekend og fra 3.000 for uke. Båthus med mulighet for båt og fiske ligger rett nedenfor hytta.

Kjølbua
Solid tømmerhytte med enkel standard på kjølen mellom Glomma og Renaelva, 2 mil nord for Rena. Anneks m 2 senger. Ingen naboer, enslig skiløype, fred og ro. Utsikt over Glommadalføret og opp på fjellet.. Bilveg frem. Dette er en nedlagt setervoll i "ødemarka". Kun stille snø som daler og en orrhane som letter i ny og ne. Ulvespor har du muligheten til å se, ulvehyl sannsynlig å høre, men selve ulven er god til å gjemme seg for øyet. Det kjøres en enkel scooterløype for skigåing.

1200 for en langweekend (3 dager). 2.500 for en uke. + ved

Utsikt fra Østkjølen mot vestfjella. Glomma i dalbunnen. Dette er ulveland!